ingyen webstatisztika

Vizező tartó és huzat

A professzionális vizező tartók különböző méretekben, és a rád váró feladatokra szabott tulajdonságokkal segítenek a szennyeződések gyors és hatékony eltávolításában. Kombináld egy-, vagy kétkomponensű tartóinkat mikroszálas vagy FUGU huzatokkal, és találd meg a munkádhoz szükséges legjobb párosítást!

A vizező tartók kialakításuknál fogva könnyen csatlakoztathatóak a nyelekre, valamint egyszerűen rájuk applikálható a vizező huzat is. Vizező tartóink többféle méretben és kialakításban állnak rendelkezésedre, így nálunk minden alkalomra megtalálhatod a számodra megfelelő darabot.

  • Méretek: 15 cm, 25 cm, 35 cm, 45 cm.
  • Termékeink között fix és flexibilis (állítható szögű) tartókat is találsz.

Hogyan válassz? 

Az ablaktisztítás során fontos figyelembe venni a tisztításra váró felület méretét, anyagát és formáját, a szennyeződés mértékét és mivoltát. Fontos a munkavégzés helyszíne is. Alpintechnikával dolgozol vagy sem? Használsz nyelet? Ezeket a szempontokat is érdemes figyelembe venned, amikor kiválasztod a vizező tartót és annak méretét.

Vizező huzat

Az ablakok nedvesítésének elengedhetetlen kelléke a vizező huzat. A gyors és hatékony munka érdekében fontos a nagy nedvszívó képesség, a karcmentes munkavégzés és a hosszú élettartam. Egy minőségi, értékálló vizező huzat a legjobb befektetés, hisz kevesebbszer kell majd azt cserélned.

Hogyan válassz?

A választásnál figyelembe kell venned a szennyeződés mértékét és jellegét, de azt is, hogy a kezelni kívánt felület milyen mértékben károsodhat, illetve hogy milyen anyagokat használhatsz rajta. Kínálatunkban a legfinomabb mikroszálas anyagoktól kezdve, a FUGU-n és a műszálon át az erős súrolóvégig minden huzattípust megtalálhatsz. 

Az egyedi tervezésű FLIQ huzat közvetlen a sínre csatlakoztatható, nem szükséges hozzá külön vizező tartó.

A Moerman mikroszálas vizező huzatokkal hatékonyan és karcmentesen tisztíthatsz meg bármilyen üvegfelületet. Könnyű, puha anyagból készülnek, tehát a kényes felületeken is kiválóan és karcolások nélkül alkalmazhatóak. 

  • A mikroszálas vizező huzatok sokkal több és vékonyabb szálból állnak össze, mint egy hagyományos tisztítókendő. Ennek köszönhetően a legapróbb szennyeződéseket is magához vonzza és csapdába ejti, ráadásul úgy, hogy egyetlen szálat sem hagy hátra.
  • A kemény sörtéjű Moerman FUGU huzatot kifejezetten az erős, hosszan tartó súrolásra fejlesztettük. Válaszd ezt, ha erősen szennyezett felületeket kell gyorsan, hatékonyan megtisztítanod. 

Ha személyesen is kézbe vennéd termékeinket, látogass el szaküzletünkbe!