ingyen webstatisztika

Markolat

A Moerman markolatok stabil és megfelelő fogást biztosítanak a vízlehúzók használata során. A könnyű csatlakoztathatóság és az ergonomikus kialakítás miatt, a munkavégzés  hatékonnyá és időtakarékossá válik egy ilyen eszköz segítségével.

A Moerman portfóliójában a legegyszerűbb eszköztől kezdve, a két irányban forgatható markolatig válogathatsz igényeidnek megfelelően. Amennyiben ablaktisztítással foglalkozol, céged van, vagy vállalkozóként dolgozol, akkor számodra is fontos lehet a professzionális markolatok alkalmazása. Akkor is érdemes körülnézni, ha az otthonodba keresed a megfelelő eszközt a mindennapokra!  

Egy jó minőségű markolat elengedhetetlen az eredményes munkához

A markolatokhoz könnyedén csatlakoztathatóak a különféle vízlehúzó sínek. A termékek mindegyike minőségi anyagokból, gondosan tervezett formavilággal készült annak érdekében, hogy professzionális eredményt érhess el velük.   

Milyen tényezők határozzák meg a markolat minőségét?

Ez nem csupán egy kiegészítő, hanem egy fontos munkaeszköz: az elem tisztítás közben találkozik a kezeddel (még akkor is, ha kesztyűt hordasz), és ennek segítségével fejtheted ki a szükséges erőt az eszköz fejére.

A legfontosabb tényezők:

  • Anyaghasználat:  Érdemes minőségi anyagokból készült eszközt választani, amely ellenáll a vegyszereknek és a korróziónak. Emellett fontos, hogy az anyag bírja a terhelést, illetve ne hajoljon vagy törjön el munka közben. A hosszútávú, minőségi munkához érdemes olyan értékálló anyagot választani, mint a rozsdamentes acél. 
  • Tartós összeszerelés: Az eszközválasztás fontos szempontja, hogy megfelelő és tartós kötőelemekkel legyenek összeszerelve. A korrózióálló csavarok vagy a vegyszerálló ragasztás elengedhetetlen követelmény.
  • Ergonomikus és kényelmes design: Egy kényelmes munkaeszközzel sokkal hatékonyabban lehet elvégezni a feladatokat. A Moerman markolatok fejlesztése során fontos szempont volt az ergonomikus kialakítás, hiszen a megfelelő súlyelosztás a sérülés kockázatát is csökkenti. Nincs több feltört vagy megszúrt tenyér, és a munka is gyorsabban meglesz!

Érvek a minőségi markolat mellett

Kétségeid vannak? Mutatunk néhány érvet amellett, miért érdemes minőségi megoldást választanod!

Milyen előnyei vannak? 

  • Gyorsan és kevesebb erőfeszítéssel dolgozhatsz vele. 
  • Kényelmes és ergonomikus kialakítása, valamint az egyszerű csatlakoztatási lehetősége miatt hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé. 
  • Értékálló, hosszútávú befektetés. Mivel kényelmes, és a megfelelő minőségű anyagból készült, nem hajlik, nem törik, és így precíz munka végezhető vele. 
  • Használata nem okoz kényelmetlenséget és kellemetlen sérüléseket sem. Ergonomikus kialakításnak köszönhetően biztonságosan dolgozhatsz vele.

Válaszd minőségi termékeinket a szaküzletünkben, vagy állítsd össze a saját megrendelési listádat, és küldd el nekünk!