ingyen webstatisztika

Háztartási eszközök

A rendszeres és alapos takarítással nem csak otthonod tisztaságát és kényelmét őrizheted meg. Javíthatod a háztartásban élők egészségi állapotát és általános életminőségét, sokat tehetsz saját és szeretteid közérzetéért sőt, a tisztaság mindennapi rutin feladataidat is könnyebbé, praktikusabbá varázsolhatatod. 

Ablaktisztítás otthon

Egy háztartás ablakainak megtisztítása nem kis fáradtsággal jár. Otthonunk méretétől függően sok esetben több, nagyobb ablakot is meg kell tisztítanunk, amelyeket jellemzően nehéz elérni. Az ablakok mellett ott vannak a terasz- vagy erkélyajtók, üvegtetők és más, nehezen elérhető felületek. Egy széken vagy létrán egyensúlyozva ezek tisztítása akár balesetveszélyes is lehet. A megfelelő eszközök használatával rizikómentesen, hatékonyan és gyorsan tisztíthatod meg otthonod minden üvegfelületét.

A minőségi háztartási eszközök használatát indokolják a hazánkban is egyre jellemzőbb, szélsőséges időjárási körülmények is. Az olcsó termékek nem tudják hatékonyan eltávolítani a szennyeződéseket, használatukkal az évszakok váltakozása, és a különböző időjárási hatások komoly kihívást jelenthetnek az ablaktisztítás során. A tavaszi záporok, a nyári por és a téli havas vagy ónos eső mind makacs foltokat hagyhatnak maguk után, és megnehezíthetik, időigényessé tehetik a munkád.

Hatékony munka megfelelő eszközökkel

Háztartási eszközeidet is érdemes jó minőségben, hosszú távra választanod. Nincs is annál bosszantóbb, amikor eltörik a seprűnyél, elhajlik a lapát vagy csíkoz az ablaklehúzó. 

Termékeink ergonomikus kialakításának köszönhetően eredményesen bánnak el a szennyeződésekkel. A Moerman eszközök bármilyen ablak és üvegfelület tisztítására alkalmasak. Segítségükkel könnyebb az ablaktisztítás, tartósabb eredményt érhetsz el velük és nagyobb biztonságban végezheted el a házimunkát.

A Moerman innovatív, minőségi háztartási eszközeivel nem csak a hagyományos ablakokat tisztíthatod meg, de erkélyajtókhoz, napelemekhez, zuhanykabinokhoz is használhatod őket, hogy otthonod minden része csillogó és foltmentes legyen. 

  • A Moerman teleszkópos nyelet nehezen elérhető ablakokhoz, üvegtetőhöz javasoljuk. Csúszásmentes markolattal és akár 4 méterig kihúzható hosszúsággal gondoskodik róla, hogy biztonságosan elérhesd a legmagasabb felületeket is. A nyélhez bármilyen Moerman háztartási eszköz csatlakoztatható. 
  • A Profi Clean vízlehúzók különböző méretekben, rozsdamentes acélfejjel és markolattal segítenek a zuhanykabinok és más üvegfelületek cseppmentes tisztításában.
  • Kisebb ablakokhoz mikroszálas törlőkendőinket ajánluk, amelyek finom, a hagyományos törlőkhöz képest sokkal vékonyabb és rugalmasabb szálakkal rendelkeznek, így garantáltan karcmentesen távolítják el a port és a szennyeződéseket. 

Ismerd meg termékpalettánkat online, vagy látogass el üzletünkbe, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb eszközöket!