ingyen webstatisztika

Excelerator

Az Excelerator egy olyan flexibilis markolat, amit előszeretettel használ a profi ablaktisztító szakma . Kialakítása lehetővé teszi a hatékonyabb és precízebb munkavégzést, és tartós igénybevétel ellenére is értékálló. 

Miért dönts az Excelerator markolat mellett?

Az Exceleratort úgy tervezték,, hogy az aktív és erős igénybevétel mellett is tartós maradjon. Az alábbiakban sorra vesszük azokat az érveket, amelyek az innovatív eszköz használata mellett szólnak.

Tartós igénybevétel mellett is értékálló

A flexibilis markolat kopásálló és a mechanikai sérüléseknek is jól ellenáll, emellett ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes és hatékony munkavégzést. Ennek köszönhetően hosszú távon is használhatod az Exceleratort, akármilyen intenzív vagy nehéz munkára is alkalmazod.

Innovatív és flexibilis 

Az Excelerator markolat olyan újítás a piacon, amely alkalmazkodik az ablaktisztítás során felmerülő, akár egyedi igényekhez. Ilyen például a változtatható szögben végezhető munkafolyamat, a gyors és egyszerű csatlakoztatási lehetőségek, valamint a rendkívül stabil és tartós szerkezeti kialakítás. Ráadásul amellett, hogy erős, még rugalmas is, így széles körben alkalmazható.

Megfelelő ár-érték arány

A flexibilis markolat megbízható, minőségi termék, amit tartós használatra terveztek. Ennek megfelelően hosszú ideig kitart, és hatékonyan segíti munkád. A minőségi, értékálló termék versenyképes megoldást nyújt a piaci kínálatban.

Folyamatosan fejlesztik

Az újratervezés és a továbbfejlesztés során folyamatosan beépülnek a változó piaci igényeknek megfelelő funkciók. Ez az innovatív termék a gyártás során a legújabb technológiákkal és módszerekkel készül, így lehet igazán versenyképes az ablaktisztító eszközök piacán.

Könnyen és széleskörűen használható

Az Excelerator könnyen és kényelmesen használható ergonomikus kialakításának köszönhetően. További előny a flexibilis megoldás, ami elősegíti a különféle szögekben történő precíz munkavégzést, ezzel kímélve a csuklódat és a karodat. A rugalmas markolat széles körben használható, tartóssága pedig lehetővé teszi az ipari tisztítási feladatok szakszerű ellátását. 

Ha szeretnél egy profi és jól használható eszközt, akkor az Excelerator neked való!