ingyen webstatisztika

Combinator

Az ablaktisztítás egyik leginnovatívabb eszköze a vizező és a vízlehúzó funkciót egyesítő Combinator. Felépítését tekintve egy mozdulattal csatlakoztatható markolata van, amihez egy vízlehúzó és egy vizező rész tartozik. A két rész eltérő szögben használható, tehát a fejeket nem szükséges cserélni; elegendő csupán más szögben tartani az eszközt. Így gyors és eredményes lehetsz anélkül, hogy csíkokat hagynál a felületen. Termékpalettánkban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a profi és hatékony munkához!

Elérhető Combinator termékek

A Combinator termékei professzionális kialakításuknak és minőségi anyaguknak köszönhetően mindenféle ablak, üvegfal és tükör tisztításához alkalmasak. Többféle méret között válogathatsz szaküzletünkben és online is.

Mely részeit forgalmazzuk?

  • Vizező huzat,
  • vizező tartó,
  • markolat.

Milyen célra használod?

A könnyen alkalmazható, többfunkciós Combinator ablaktisztító eszközök tartósak és minőségi alapanyagokból készülnek. Emellett a vizező tartók és a vizező huzatok többféle méretben is kaphatók attól függően, hogy milyen munkához keresel eszközt. 

  • Amennyiben ipari méretű üvegfelületeket vagy tükröket tisztítanál meg, úgy javasoljuk a minimum 35, de akár a 45 cm-es Combinator vizező tartókat és huzatokat. Ezek a méretek hatásosan távolítják el a szennyeződéseket a nagyobb felületekről, és a te munkádat is jelentősen meggyorsítják. 
  • A kisebb irodai munkákhoz a 25 cm-es, maximum a 35 cm-es méreteket ajánljuk, hiszen ezekkel hatékonyabban dolgozhatsz a kisebb felületeken. A 25 cm-es típussal pedig még a szűkösebb helyek takarítása sem okoz gondot.

A Combinator anyagai

Az ablaktisztításban fontos a megfelelő anyag kiválasztása, hiszen ezzel gyorsíthatod meg leginkább a munkádat. Az anyag nagyban befolyásolja az eszköz eredményességét, élettartamát és azt is, hogy milyen lesz maga a végeredmény. Emellett az időjárási viszonyokkal szemben is ellenállóbb lehet, így nem kell sűrűn leváltanod a megszokott eszközödet.

Melyek ezek az anyagok? 

A Combinator esetében három külön megvásárolható részről beszélhetünk: a markolatról, a vizező tartóról és a vizező huzatról. Ezek mindegyike más és más anyagból készülnek.

  • Mikroszálas anyag: A vizező huzat anyaga. Amennyiben olyan felületet takarítasz, ahol fontos a karcmentes eredmény, javasolt a mikroszálas anyag használata. A rendkívül sűrűre szőtt és kifejezetten finom szálakból létrehozott anyag puha és rugalmas. Így nem károsítja a felületet.
  • Polipropilén: Rendkívül vízálló, így tökéletesen funkcionál a markolatok anyagaként. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kellemes és kényelmes a használata. A markolat kombinálható rozsdamentes acél vagy alumínium sínekkel is.
  • Rozsdamentes acél: Ahol extrém nedvességnek van kitéve az eszköz, vagy szélsőséges időjárással kell megbirkóznia, ott javasolt a rozsdamentes acélt választani. Ez a fém ellenáll a korróziónak, és hosszútávon biztosítja a minőségi munkát.
  • Alumínium: Ha igazán magasra kell nyújtóznod, érdemes inkább az alumínium sínes változatot használni. Súlya ugyanis kisebb, mint a rozsdamentes acélé.

Válassz a Combinator termékek közül online, vagy nézz körbe szaküzletünkben!